24 серпня – День незалежності України

Шановні жителі Переяславської громади!

24 серпня Україна відзначає 30-ту річницю незалежності. Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. Проголошення незалежної держави є закономірним результатом нашого історичного розвитку, спільною перемогою багатьох поколінь українців, які боролися й гинули за наші національну ідентичність, державну самостійність і власний колір на політичній карті світу.

Прийміть щирі вітання з нагоди національного свята – Дня незалежності України! Найважливішим і найпотрібнішим побажанням для нас сьогодні є побажання миру. Нехай на нашій землі засяє сонце злагоди, достатку і процвітання, а небо над Україною завжди буде яскраво блакитним і безхмарним!

Щиро зичу кожній переяславській родині щастя, міцного здоров’я, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо нашої громади та всього українського суспільства.

Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас. Тому, хочеться побажати, щоб кожен житель нашої громади, кожен українець, в першу чергу почав з власної незалежності! 

Майбутня доля України залежить від єдності та порозуміння, свідомих кроків та невтомної праці наших громадян. Нехай мрія про світле майбутнє і розвиток нашої Батьківщини окриляє на нові звершення в ім’я незалежної процвітаючої держави!

З Днем незалежності, Україно! З Днем незалежності, дорогі краяни!

Міський голова                                                      Вячеслав САУЛКО

Додати коментар