Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта проекту рішення Переяславської міської ради «Порядок розміщення об’єктів зовнішньої реклами в межах Переяславської міської територіальної громади»

На виконання ст. 143 Конституції України, пункту 8.3 статті 8, пунктів 12.3, 12.4 і 12.5 статті 12 Податкового кодексу України, пункту 24 статті 26 та статті 69 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст.15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», відділ економіки та зовнішніх зв’язків виконавчого комітету Переяславської міської ради виноситиме на розгляд сесії Переяславської міської ради проект рішення «Порядок розміщення об’єктів зовнішньої реклами в межах Переяславської міської територіальної громади». Даний проект рішення розроблено з метою забезпечення наповнення місцевого бюджету та приведення у відповідність з Податковим кодексом України (зі змінами та доповненнями).   

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматись у письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно-дорадчих органів  протягом місяця з дня опублікування проекту рішення (до 06.09.2021) на поштову адресу розробника: відділ економіки та зовнішніх зв’язків Переяславської міської ради  (08400, м. Переяслав, вул. Б. Хмельницького 27/25, каб. 106, тел. 5 34 08). Проект рішення та аналіз регуляторного впливу опубліковано на офіційному сайті Переяславської міської ради (розділ «Регуляторна політика»).

 

Додати коментар