Найбільше послуг сервісні центри МВС Київської області надали у квітні

Незважаючи на протиепідемічні обмеження, що були запроваджені Урядом країни навесні нинішнього року, сервісні центри МВС Київської області найбільше адміністративних та інших послуг надали клієнтам саме у квітні. Прийом відвідувачів, як і зараз, відбувався виключно за попереднім особистим записом,  з дотриманням регламенту та алгоритму обслуговування, передбаченими законодавством.  

Працівники дев’яти територіальних сервісних центрів МВС Київської області за  пів року провели понад 63 тисячі реєстраційних операцій. Фахівцями Експертної служби МВС оглянуто 50 тисяч 210 транспортних засобів, під час чого виявлено 16 ТЗ, агрегатні частини яких змінено чи підроблено,  встановлено 12 осіб та 9 авто, що перебували в розшуку.Нагадаємо, що здійснити реєстрацію чи перереєстрацію транспортного засобу, замінити чи отримати посвідчення водія, міжнародне посвідчення, довідку про несудимість та інші послуги системи сервісних центрів МВС громадяни можуть в будь-якому ТСЦ МВС, незалежно від місця реєстрації.

Тривала активна робота і в напрямку екзаменаційної діяльності.За 6 місяців видано майже 37 тисяч посвідчень водія.  Водійська когорта поповнилась понад шістнадцятьма тисячами кермувальників-початківців – вони отримали посвідчення водія вперше.  За обміном посвідчення до ТСЦ МВС області звернулося 20 тисяч 426  осіб. 130шоферів після закінчення навчання отримали посвідчення водія, що надає право перевозити небезпечні вантажі, 22 пройшли перепідготовку і отримали відповідний документ.

Крім того, працівники сервісних центрів  у видали замовникам 8 153 довідки про несудимість. Довідка, вкотре нагадаємо, видається безкоштовно.

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Київській області налагодив і підтримує ефективну комунікацію з громадянами не лише під час безпосереднього візиту до сервісного центру  та  за допомогою телефонного консультування, а й через   офіційну Фейсбук-сторінку, де завждиможна отримати  актуальну інформацію щодо послуг та алгоритму їх отримання. 

Додати коментар