Молодь ретельно працює над реалізацією грантового проєкту з облаштування молодіжного простору в Переяславській громаді

💪Продовжуємо рухатись у бік реалізації грантового проєкту з облаштування молодіжного простору в Переяславській громаді⚡. Все дуже напружено 🌋та інтенсивно…
Сьогодні наша команда активно попрацювала з дизайнером та архітектором 👷‍♂️👷‍♀️ над внутрішнім облаштуванням простору🏗️, його ергономікою та ідеями щодо наповнення.
Гості були щиро вражені нашими планами розбудови не лише внутрішнього простору, а й прилеглих зон. Їм дуже сподобалась ідея міського голови розбудовувати паркову зону, як мультифункціональний простір з вуличним кіноконцертний майданчиком, скейтпарком, дитячим майданчиком.
Сподіваємось, що всі амбітні плани будуть реалізовані.
Дякуємо IREX in Ukraine USAID – US Agency for International Development за круту можливість реалізувати бажання та прагнення молоді!!!”
 
“Серйозний грант – серйозна підготовка.
Ось так виглядає дуже крутий і корисний набір для моделювання молодіжного простору. Дякуємо за подарунок IREX in Ukraine.
Ми плідно працюємо над візуалізацією бажань Молоді та намагаємось створити проєкт надкрутого простору вільних можливостей для творчості, відпочинку, розвитку, спілкування.
Доречі, дуже крутий набір. Його можна використовувати і для планування паркових просторів, зон відпочинку та дозвілля чи інших локацій” – Андрій Іващенко.
 

Додати коментар