Пам’ятаємо… Сьомі роковини загибелі учасника АТО Андрія Моругого

Так, немає війни без убитих…

Загиблих душі приходять назад…

Сліз дружин,матерів не спинити…

Ти – герой, український солдат!

Вже який рік триває війна на Донбасі. Вона перекроїла карту України, зруйнувала  долі і надії  людей, забрала тисячі життів…  Сьогодні, 13 липня,  минають 7-мі роковини з дня загибелі учасника АТО Андрія Моругого. Народився Андрій Миколайович 17 листопада 1974 р., в с. Браниця, Бобровицького району, Чернігівської області.  Службу   проходив  в 72-гій окремій механізованій бригаді. Загинув  лейтенант Моругий 13 липня 2014 року близько 7-ої години ранку під час артилерійського обстрілу машин супроводження конвою військової частини в районі села Калинове Амвросієвського району Донецької області. Андрію не було й 40… Осиротіла родина – дружина і двоє синів…

Указом Президента України № 747/2014 від 29 вересня 2014 року, “за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України”, нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Допоки серця палають – герої не вмирають… Тож вшануємо пам’ять  героя і  нехай у наших серцях завжди живе  вдячність за подвиг Андрія Моругого, який віддав за нас з вами життя.  Вічна йому слава!

Депутатський корпус,

виконавчий комітет 

Міський голова                                                                                   Вячеслав САУЛКО

 

 

Додати коментар