В День знань відбулася церемонія посвяти в студенти у Переяслав-Хмельницькому виші

1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Урочисте відзначення Дня знань відбулося в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди – сучасному навчальному закладі, де створені всі умови для успішного навчання та виховання молоді з високим рівнем інтелекту, патріотичних, моральних і духовних переконань. 
З нагоди відзначення Дня знань та церемонії посвяти у студенти на центральній алеї біля головного корпусу зібралися щасливі та усміхнені студенти зі своїми викладачами.
З вітальними словами до присутніх звернулися заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха, професор, завідувач кафедри іноземних мов Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Ганна Турчинова, міський голова Переяслава-Хмельницького Тарас Костін, голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін, ректор Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди Віктор Коцур.
З нагоди свята побажали всім терпіння та мудрості, мирного неба, здоров’я, творчої наснаги та впевненості у власних силах.
Також запрошені гості мали можливість відвідати музей історії університету та пройтися коридорами вишу.
З нагоди свята міський голова та керівництво району відвідало опорний навчальний заклад Студениківської ЗОШ І-ІІІ ст., де під керівництвом Марії Лях працює чудовий колектив та навчаються хороші та чемні діти.

Додати коментар