Відбувся чотирнадцятий черговий виконавчий комітет міської ради

4 вересня міський голова Тарас Костін провів чотирнадцятий  черговий виконавчий комітет міської ради. На виконкомі були присутні перший заступник міського голови Григорій Карнаух, секретар ради Петро Бочарін, заступник міського голови Валентина Губенко, керуюча справами виконавчого комітету Валентина Гринець. Всього було присутньо 17 членів виконавчого комітету.
Члени виконкому проголосували позитивно за:

Про організацію та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді  2017 року; Про приписку до призовної  дільниці громадян   2001  року народження;  Про мережу закладів освіти комунальної власності міста Переяслава-Хмельницького на 2017-2018 навчальний рік; Про затвердження переліку базової мережі закладів культури м. Переяслава-Хмельницького; Про встановлення контингенту учнів у школах естетичного виховання та розміру батьківської плати за навчання дітей у 2017-2018 навчальному році; Про затвердження мережі  комунального закладу  Переяслав-Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа на 2017-2018 навчальний рік; Про затвердження Меморандуму про співпрацю між виконавчим комітетом Переяслав – Хмельницької міської ради та Фондом “Регіональний центр

економічних досліджень та підтримки бізнесу”; Про розгляд звернення КП «Переяслав-Хмельницьктепломережа» щодо припинення постачання гарячої води для населення міста; Щодо використання капітальних видатків на проведення робіт по капітальному ремонту віконних прорізів в приміщенні Переяслав-Хмельницької міської ради; Про демонтаж самовільно розміщених об’єктів зовнішньої реклами на території міста Переяслава-Хмельницького; Про надання дозволу ТОВ «КОМФІ ТРЕЙД» на розміщення об’єктів зовнішньої реклами в м. Переяславі-Хмельницькому; Про надання дозволу ПТ «АЙ ТІ ЛОМБАРД» за участю «МАЙФЕІР ТРЕЙДІНГ ЛТД.», «КВІНСДАУН  КОНСАЛТІНГ ЛІМІТЕД» на розміщення об’єкту зовнішньої реклами в м. Переяславі-Хмельницькому; Про продовження терміну дії дозволу ПТ «АЙ ТІ ЛОМБАРД» за участю «МАЙФЕІР ТРЕЙДІНГ ЛТД.», «КВІНСДАУН КОНСАЛТІНГ ЛІМІТЕД» на розміщення об’єкту зовнішньої реклами в м. Переяславі-Хмельницькому; Про надання дозволу ФОП Єдіній Катерині Антонівні на розміщення об’єкту зовнішньої реклами в м. Переяславі-Хмельницькому; Про надання дозволу ФОП Журбі Дмитру Володимировичу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами (холдерів) в м. Переяславі-Хмельницькому; Про надання дозволу ФОП Зачепі А.М. на облаштування заїзної кишені по вул. Б. Хмельницького, 100; Про надання дозволу ФОП Димі А.М. на облаштування заїзної кишені по вул. Б. Хмельницького, 139; Про повідомну реєстрацію колективного договору  товариства з обмеженою  відповідальністю «Миза» на  2017-2022 роки; Про повідомну реєстрацію колективного договору  Переяслав-Хмельницького об’єднаного  управління  Пенсійного  фонду  України Київської  області  на  2017-2019 роки; Про затвердження нового складу погоджувальної комісії Переяслав-Хмельницької міської ради по розгляду земельних спорів; Про  новий  склад  комітету  забезпечення доступності  інвалідів  та  інших  маломобільних груп  до  об’єктів  соціальної  та  інженерно-транспортної  інфраструктури  при Переяслав-Хмельницькій  міській  раді; Про  затвердження положення та складу комісії для розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни, відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”

Членами виконавчого комітету були прийняті рішення  щодо соціальної допомоги, субсидій, питання захисту прав дітей, питання опіки та піклування дітей.

Додати коментар