Єдиний диспетчерський центр у Переяславі

Уже понад два роки на території Переяславської громади працює єдиний диспетчерський центр. Працівники цілодобово контролюють ситуацію у місті та інформують відповідні структурні підрозділи міської ради про виникнення аварійних чи надзвичайних ситуацій.
Завдяки встановленим камерам, диспетчери можуть першими побачити можливу загрозу нормальній життєдіяльності громадян. В міру своїх повноважень працівники центру координують взаємодію підприємств та організацій для усунення небезпечних наслідків.
Оперативна робота центру є невід‘ємною складовою функціонування громади. Завдяки роботі диспетчерської служби вдається швидко усувати наслідки негоди та природних катаклізмів.
Та на цьому повноваження організації не обмежуються. Для зручності громадян, центр також надає інформаційні послуги у різних галузях діяльності місцевих органів самоврядування.
громадяни можуть подати сюди звернення, яке неодмінно передадуть у відповідний відділ чи службу. Крім цього містяни можуть звернутись з різноманітними адміністративними питаннями. Диспетчери допоможуть оперативно їх вирішити чи нададуть контактну інформацію відповідного підрозділу.
Телефон диспетчерського центру у Переяславі – (04567) 5-80-00
(04567) 5-15-68

Додати коментар