Переяслав-Хмельницький університет імені Григорія Сковороди поповнив новий загін талановитої молоді

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди – сучасний навчальний заклад, де створені всі умови для успішного навчання та виховання молоді з високим рівнем інтелекту, патріотичних, моральних і духовних переконань. Педагогічний колектив вишу творчий, згуртований, невтомний у пошуках найбільш ефективних сучасних шляхів навчання і виховання талановитої молоді. Завдяки його старанням наші випускники мають хорошу підготовку і конкурентоспроможні на ринку праці.

І наразі наш університет гордиться своїми випускниками, які стали відмінними вчителями, директорами шкіл, науковцями, а основне – справжніми Людьми, хорошими батьками, гідними громадянами держави.

Цього року велику та дружну університетську родину поповнив новий загін талановитої молоді. Загалом для вступу до університету було подано 5938 заяв. На денну форму навчання за кошти державного бюджету зараховано 1177 осіб, на контрактну – понад 800. 

      Серед спеціальностей найбільшою популярністю користувалися такі, як фізична культура, початкова освіта, дошкільна освіта, українська мова і література.

Чим же наш заклад приваблює сучасних юнаків та дівчат? Вони охоче поділилися.

Марина Тропець м. Лугини Житомирська область обрала факультет педагогіки та психології:

—             В Переяслав-Хмельницькому університеті навчається багато моїх знайомих, тож за їхньою порадою вирішила, що буду навчатися саме в цьому навчальному закладі. Тут є всі умови для успішного навчання й проживання: бібліотека укомплектована цінними вітчизняними та зарубіжними галузевими виданнями, широко представлені роботи вчених університету — підручники, методичні розробки, електронні підручники та ін. В гуртожитках є Internet, що дуже важливе для сучасного студента.

Марина Іваненко, м. Іванків Київська область вирішила навчатись на педагогічному факультеті:

—             Мені сподобалось, що в університеті організовуються наукові семінари, започатковано проведення щорічних міжнародних науково-практичних конференцій, діє Студентська рада. Творчі задуми та мистецькі ідеї студентів втілюються в численних конкурсах-презентаціях, фестивалях студентської творчості,  концертах, виставках. Високі досягнення студентів не залишаються поза увагою, що є дуже важливим для студентів.

Алла Авраменко, м. Вінниця обрала фінансово-гуманітарний факультет:

—             Моя найкраща подруга навчається в цьому навчальному закладі й мені порадила подавати до нього документи. Я зайшла на сайт університету й дізналась багато цікавого про студентське життя.

Надзвичайно подобається те, що багато уваги приділяється культурному та моральному вихованню молоді. Ще вразила значна кількість  золотих медалей, які університет здобув на освітянських виставках, що свідчить про  його високий рейтинг в порівнянні з іншими навчальними закладами.

  Анна Зачепа, м. Львів подала документи на філологічний факультет відділення іноземної філології:

—             В Інтернеті знайшла інформацію про Переяслав-Хмельницький університет, все докладно вивчила і наступного дня поїхали з батьками подавати документи до вишу. Навчатимусь на контрактній формі навчання, але ціни за освітні послуги мене не лякають, бо в інших  закладах вони набагато вищі. Сподобалось, що у студентському містечку забезпечені всі необхідні умови для навчання, проживання і дозвілля.

Ольга Пилипчук, с. Тарасівка Переяслав-Хмельницький район обрала історичний факультет:

—             Від своїх друзів чула лише схвальні відгуки про Переяслав-Хмельницький університет, тож вирішила відвідати цей заклад. Університет має гуртожитки готельного типу, стадіон, спортивні майданчики, розкішну актову залу. Сподобалось саме приміщення, мальовнича місцевість біля корпусів. Тут для навчання створені всі умови. З нетерпінням чекаю початку навчального року.

Освіта — це частка духовної культури не лише свого народу, а й світу. Тому, готуючи майбутніх вчителів, колектив нашого університету слідує потребам сучасної освіти та має усі показники для того, щоб відповідати вимогам часу.

Обираючи місце навчання — обираємо комфорт і той багаж знань, який дозволяє знайти достойну роботу, а саме таким і є Переяслав-Хмельницький  педагогічний університет імені Григорія Сковороди!

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу вишу

Додати коментар