У місті відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України (Фото, відео)

Сьогодні, 5 липня, відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України. В заході взяли участь перший заступник міського голови Анатолій Фесенко, заступник міського голови Оксана Степаненко; голови об’єднаних територіальних громад – Марія Лях, Олександр Слюсар, Василь Вовчанівський, Олександр Палагута; ветерани правоохоронних органів, жителі громади та найближчі люди винуватців заходу – чоловіки, дружини, діти і батьки.

Із вітальним словом до присутніх правоохоронців звернувся Анатолій Фесенко та побажав, щоб їхні професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою жителів Переяславщини, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання подальших професійних успіхів. Від щирого серця він побажав винуватцям свята міцного здоров’я, миру, злагоди, вірності службовому обов’язку та успішної служби на благо нашої незалежної держави! 
За високі показники в роботі, сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями, від керівництва Переяславської громади, голів ОТГ та керівника відділу Максима Дьоміна,  працівників відділу поліції №1 Бориспільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області, було нагороджено грамотами, подяками та грошовими винагородами, а для потреб фахівців відділу вручено цінні подарунки. Комп’ютерне периферійне обладнання для потреб відділу передав і Андрій Мілюта – керівник ТОВ “ЕПГ “Югенергопромтранс”. Валерія Христюк виконала Гімн України, а Єлизавета Маслюкова – пісню “Край”. Ведучий заходу – Едуард Нікітін. 
Нагадаємо: День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня — на честь події 2015 року, коли перші патрульні нової поліції прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві.

 

Додати коментар