ДТЕК Київські регіональні електромережі безкоштовно встановить мешканцям області понад 37 тисяч нових лічильників

ДТЕК Київські регіональні електромережі планово замінює електролічильники, у яких закінчився термін експлуатації та повірки. Нові прилади обліку забезпечують більш точний облік спожитої електроенергії, і, відповідно, допомагають правильно провести розрахунки між клієнтом та постачальником. Заміна лічильників передбачена інвестиційною програмою компанії і виконується безкоштовно.

До кінця 2021 року ДТЕК Київські регіональні електромережі планує безкоштовно замінити понад 37 тисяч електронно-механічних лічильників. Нові прилади обліку є повіреними та сертифікованими, відповідно до чинного законодавства та нормативно-технічних критеріїв, що діють на території України.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. В цьому році фахівці компанії безкоштовно замінять на 7,5 тисяч лічильників більше, ніж торік. У рамках своєї інвестиційної програми ми встановимо їх в житлових будинках з морально застарілими приладами обліку та низькою точністю. Такі роботи не передбачають додаткових витрат з боку клієнта», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Для виконання монтажних робіт необхідно допустити фахівців ДТЕК Київські регіональні електромережі в приміщення (якщо лічильник знаходиться у квартирі). Роботи виконують співробітники, одягнені в фірмовий спецодяг сіро-жовтого кольору з логотипом компанії. На вимогу клієнта, електромонтери повинні пред’явити відповідні посвідчення.

План заміни лічильників щомісяця публікується на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі. Ознайомитися з ним можна у розділі Усе про лічильники електроенергії  Встановлення лічильників клієнтам за інцестпрограмою 2021 року. На ресурсі вказані адреси, за якими запланована заміна лічильників.

Відео навіщо ДТЕК Київські регіональні електромережі замінює старі лічильники на нові можна подивитися за посиланням.

Відео про те, як фахівці компанії замінюють старі індукційні лічильники на нові у Броварах по вулиці Грушевського можна подивитися за посиланням.

Додати коментар