Автомобілі екстреної медичної допомоги отримала переяславська “швидка”

Київщина отримала 42 нових спеціалізованих автомобіля екстреної медичної допомоги. І перші чотири розподілили на «швидку» у Переяславі.
‼️Зранку працюю у Переяславі. Проінспектував хід реконструкції приймального відділення центральної районної лікарні, яка триває в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
‼️Окрім цього, в мене є ще одна важлива новина для жителів Переяслава та навколишніх населених пунктів. На місцеву станцію екстреної медичної допомоги розподілено чотири сучасні «швидкі».
‼️А всього Київщина отримала 42 нові автомобілі екстреної медичної допомоги. Їх буде розподілено між районами нашої області.
‼️Усі автомобілі укомплектовані сучасної технікою. Маємо 28 «швидких» класу «В» і 14 «швидких» класу «С». Перші оснащені електрокардіографами з функцією телеметрії та дефібриляторами. Другі додатково обладнані апаратами штучної вентиляції легень.
‼️Це дуже важливо, адже є випадки, коли життя хворого залежить не лише від того, наскільки швидко його транспортують до лікарні, а й від того, наскільки якісну допомогу йому зможуть надати ще в дорозі до медзакладу.
‼️А зараз поділюсь ще однією хорошою новиною: наш регіон незабаром очікує додаткові 48 нових сучасних автомобілів екстреної медичної допомоги. Щиро сподіваюсь, що ці автомобілі, які ми вже отримали та які очікуємо в найближчий час, допоможуть врятувати нашим медикам не одне людське життя.” – допис із сторінки голови КОДА Василя Володіна.

Додати коментар