«Подорож» до Франції

16.06. 2021р. в Переяславській ЗОШ І-ІІІст.№7 ( в режимі онлайн)  відбулося заключне заняття обласної педагогічної студії «Формування предметних компетентностей в мистецькому освітньому процесі» , керівники Лариса Дорошенко та Галина  Барабаш.

Під час заняття учасники мали можливість переглянути презентацію «Мистецтво Європейських країн (на прикладі Франції)» та авторський фільм «Віртуальна подорож до Франції», яку підготували  керівники педстудії. У практичному блозі ознайомилися з презентацією практичних робіт здобувачів освіти при вивченні мистецтва Франції, як з образотворчого так і музичного мистецтва.

Результативною формою роботи заходу став творчий звіт . Учасники педстудії постійно самостійно підвищують фахову кваліфікацію і діляться напрацюваннями.

Захід став надзвичайно корисним і дуже цікавим. Адже кожен працює творчо , із новизною. Час зустрічі у творчій, жвавій та комфортній атмосфері минув , як одна мить . Організатори та учасники обласної професійної спільноти подякували один одному за отримання великого багажу знань, та головне, практичних умінь, які можуть використовувати при виконанні своїх професійних обов’язків, за можливість творчого спілкування та професійного розвитку.

Дякуємо керівникам педстудії та педагогічному колективу ЗОШ І-ІІІст.№7 за високу професійну підготовку. Щиро дякуємо керівнику закладу Кітаєвій Галині Василівні за високий рівень організації освітнього процесу.

Додати коментар