Відбулося офіційне представлення голови Бориспільської РДА Руслана ДЯЧЕНКА

15 червня 2021 року, відбулося офіційне представлення голови Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Руслана ДЯЧЕНКА, призначеного на цю посаду розпорядженням Президента України від 11 червня 2021 року №502/2021-рп “Про призначення Р.Дяченка головою Бориспільської районної державної адміністрації Київської області”.

Представити активу району новопризначеного голову прибули голова Київської обласної державної адміністрації Василь ВОЛОДІН, його заступник Андрій ЛІСОВИК та керівник апарату КОДА Марина ЧЕРНИШОВА.

У свої промові В.ВОЛОДІН зупинився на першочергових завданнях, над реалізацією яких має працювати влада району, серед яких залучення інвестицій у економіку району, розвиток Переяславщини, видатного краю, багатого на історичні пам’ятки та культурну спадщину, підтримка розвитку промисловості Яготинщини, забезпечення якісної медичної допомоги, дотримання карантинних заходів на території Бориспільського району і особистих заходів безпеки громадян, імунізація, реалізація програми «Велике будівництво». Посадовець висловив впевненість, що життєвий та професійний досвід новопризначеного керівника Бориспільської райдержадміністрації дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку Бориспільщини.

Виступаючи перед присутніми, новопризначений очільник району Руслан ДЯЧЕНКО подякував за довіру та наголосив, що усвідомлює велику відповідальність на цій посаді та висловив сподівання на тісну співпрацю органів державної влади з органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом, представниками бізнесу, громадськими організаціями для того, щоб приймати найбільш ефективні, а не болючі рішення в районі, гарантуючи порядність, чесність і відкритість.

Офіційне представлення відбулося за участі депутата Київської обласної ради Наталії ОНОПРІЄНКО-КАПУСТІНОЇ, голови Бориспільської районної ради Київської області Антона МОТРИЧА, голів та представників територіальних громад району, депутатського корпусу, керівників районних служб, установ та організацій, працівників райдержадміністрації, представників ЗМІ та активу району. Переяславську громаду представляв міський голова Вячеслав Саулко.

Додати коментар