Міський голова Вячеслав Саулко провів робочу зустріч з фахівцем із соцпроектів та зв’язків БФ «МХП-Громаді» Сергієм Стрільчуком

Благодійний фонд «МХП-Громаді» уклав Меморандум про співпрацю та партнерство з Переяславською громадою.

Документи підписали міський голова Вячеслав Саулко, директор СТОВ «Старинська птахофабрика» Сергій Міщенко, регіональний менеджер із соціальних проєктів Благодійного фонду «МХП-Громаді» Сергій Стрільчук.

Метою Меморандуму є співпраця у сфері сприяння регіонального розвитку громад на території присутності МХП, а також залучення інших громадських організацій, донорів та бізнес-партнерів.

У межах наявних можливостей сторони здійснюватимуть реалізацію спільних проєктів та програм, спрямованих на: розвиток людського капіталу; підтримку громадського здоров’я; розвиток спроможності громад й збереження та відновлення екології.

Підписуючи Меморандум, сторони зазначили важливість створення необхідних умов для розвитку громади та засвідчили свої наміри про подальшу співпрацю, що і обговорили сьогодні, 9 червня, у рамках робочої зустрічі.

 «Впевнений, що партнерство Благодійного фонду та Переяславської  міської громади буде плідним та якісним», – зауважив міський голова Вячеслав Саулко.

  «Наше головне завдання – це співпраця з громадами у питанні їхнього розвитку та покращення життя й добробуту жителів. У межах своїх фінансових можливостей Благодійний фонд допомагає в реалізації проєктів, програм, громадських ініціатив та акцій. При цьому, ми не просто даємо кошти, а й прагнемо, щоб громади були активними та самі ініціювали вирішення територіальних проблем.  Разом з органами місцевого самоврядування ми прагнемо до спільної мети – це розвиток сільських громад на території присутності агрохолдингу МХП», – зазначив регіональний менеджер із соціальних проєктів Благодійного фонду «МХП-Громаді» Сергій Стрільчук.

Додати коментар