Привітання з Днем працівників легкої промисловості від місцевого самоврядування

Шановні працівники легкої промисловості,

ветерани галузі!

Від вашої праці залежить зовнішній вигляд, комфорт, здоров’я і настрій людей. На щастя, минули часи дефіциту, і сьогодні в магазинах представлений широкий асортимент одягу, взуття, головних уборів, аксесуарів, м’яких іграшок, домашнього текстилю вітчизняного, а в тому числі і переяславського виробництва.

Легка промисловість – це величезний пласт економіки країни, який включає в себе багато видів індустрії, що виробляють якісні предмети масового споживання з різних видів сировини. І дуже важко уявити наш сучасний побут без продукції цієї промисловості.

Великої поваги заслуговують гідні кваліфіковані, талановиті, працьовиті співробітники, які, зберігаючи кращі традиції, удосконалюють виробничий потенціал і забезпечують розвиток галузі.

Тож у День працівників легкої промисловості прийміть вітання з професійним святом і слова вдячності за вашу нелегку працю. Завдяки вашій роботі жителі всієї України мають можливість купувати якісну продукцію вітчизняного виробництва.

Бажаємо нових успіхів на шляху до економічного зростання і процвітання галузі, подальшого розвитку і нарощування конкурентних переваг. Щастя, доброго здоров’я, благополуччя і всього найкращого вам та вашим близьким!

З повагою

Міський голова                                                                                          Вячеслав САУЛКО

Додати коментар