Цього літа чергував «Золотий ключик»

Кожного літа в один і той же час чотири міських дитсадочки припиняють роботу, щоб провести ремонт приміщень та благоустрій територій. Цьогоріч цей період тривав з 3 липня до 14 серпня. А дітей – 160 з інших дитсадочків та 30 «своїх» – радо приймав черговий дошкільний заклад №8 «Золотий ключик», ремонт у якому було проведено раніше.

Його педагогічний колектив ретельно продумав кожен день перебування дітей у садочку. Вихователь-методист Наталія Романенко разом з вихователями творчо організували дитяче дозвілля. Було проведено «День пікніка». Тут був і мангал, і обід на килимках, і смаколики, які дали кожному матусі в торбинки. Радості малюків не було меж – вони, не виходячи з двору садочка, побували на справжнісінькому пікніку. В інші дні теж проводились цікаві заходи: це і «Пісочні фантазії», де польоту дитячої фантазії не було меж, і «День дружби». Ігрові майданчики цього дня майоріли різнокольоровими кульками, стрічками, діти дружно брали участь у іграх, атракціонах. У «День дослідів» діти разом з вихователями проводили цікаві дослідження, під час яких отримували нові знання, поглиблювали вже набуті. Під час проведення «Дня музики» діти залюбки слухали різноманітні мелодії, виконували танцювальні рухи, мріяли під музику та створювали малюнки. А в «День фізкультурника» всі діти стали спортсменами, переможцями у спортивних іграх та естафетах. «День гігієни» допоміг малятам закріпити культурно-гігієнічні навички, здобуті у своїх закладах, отримати цікаву інформацію про необхідність чистоти та гігієни. У «День казки» в гості до малят завітали казкові персонажі з іграшками та піснями. На «День атракціонів» дітям встановили батут, на якому вони із задоволенням стрибали. В останній день перебування у дошкільному закладі «Золотий ключик» педагоги провели з дітьми прощальне свято.

За час роботи в цей період і вихователі, і дошкільнята звикли одне до одного, знайшли собі нових друзів. Шкода було прощатись. А їхні батьки щиро дякували вихователям та завідувачці Марії Роман за турботу, цікаво організоване дитяче дозвілля.

Тамара Сапунова, методист міського методичного кабінету

Додати коментар