Свято в зразковій хореографічній студії «Перлина»

У Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді є єдина велика та дружня родина, яку об’єднує любов до танцю, – це зразкова хореографічна студія «Перлина», керівник Ірина Марченко. Юні «перлинки» наполегливо удосконалюють свої хореографічні навички, цілеспрямовано йдуть до мети, вболівають один за одного під час виступів на конкурсах. Старші учасники розуміють, що вони є прикладом для молодших, тому більш вимогливо ставляться до своєї поведінки та роботи в колективі.
26 травня усі учасники «Перлини» святкували закінчення навчального року. Цьогоріч були задіяні різноманітні форми організації освітнього процесу: дистанційні заняття та майстер-класи, відеоінструкції та домашні завдання, участь у конкурсах, челенджах, аналіз хореографічних постановок, конкурсних та концертних виступів, динамічні тренування в рідному закладі, тепле спілкування та святкування днів народження учасників студії. Ось такі різні моменти цього навчального року продемонстрував присутнім відеофільм «Перлина: 2020-2021 н.р.». Були на святі і дебютний виступ – композиція «Молитва», і запальна драйвова постановка у виконанні середньої та старшої груп , але об`єднав усіх учасників студії єдиними рухами, емоціями і ритмами танцювальний флешмоб.
Директор БХТДЮМ Ніна Товкун подякувала усім учасникам зразкової хореографічної студії «Перлина» та вручила подяки за результативну роботу в 2020-2021навчальному році. Посвідчення інструкторів хореографії отримали Аліна Мудраченко та Катерина Чорниш. А випускники студії Анна Шаменко, Дарина Овсієнко та Вікторія Яценко, котрі навчалися в «Перлині» впродовж 10 років, отримали Свідоцтво про позашкільну освіту. Ніна Іванівна зазначила, що завдяки натхненню і творчому пошуку керівника Ірини Марченко виконавський рівень колективу постійно зростає, вихованці ведуть активну творчу діяльність, беруть участь у різних культурно-мистецьких заходах і регулярно демонструють високі результати.
Анна Наконечна, завідуюча відділом організаційно-масової роботи БХТДЮМ, доповнювала святкування веселими іграми, розвагами та влучним коментарем окремих подій, які відбувалися в «Перлині» впродовж року.
Вітаємо учасників та керівника зразкової хореографічної студії «Перлина» із успішним завершенням навчального року! Бажаємо отримати масу чудових вражень на канікулах! Набирайтеся сил, отримуйте позитивні емоції, зміцнюйте здоров’я, розважайтеся і, звичайно ж, танцюйте!
 
 
 
 
 
 

Додати коментар