Навчаємося! Практикуємо! Впроваджуємо!

 

25 травня на базі Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7, в режимі онлайн , для педагогів початкової ланки навчальних закладів Київщини, пройшло заключне заняття обласного майстер-класу «Формування ключових та предметних компетентностей молодших школярів у НУШ». Керівники майстер-класу, учителі-методисти Отечко Людмила Григорівна та Харабара Тетяна Іванівна. З вітальним словом до педагогів звернулась координатор майстер – класу, методист відділу початкової освіти КНЗ КОР «КОІПОПК» Романюк Ольга Володимирівна.

Учасники майстер-класу розглянули питання нейропсихологічної корекції , вправлялися у виконанні вправ: « Вухо-ніс»,  «Вушко», « Кулак-ребро-долоня», « Вкажи напрямок», « Пістолет-мішень»,  «Дзеркальне малювання», « Кільце», « Ліхтарики» і т.д.

Запропоновані  дидактичні ігри: «Кому пощастить?», «Вільний вибір», « Малюнок з кубиком», « Кубик і предмети» і т.д. дають політ творчій фантазії педагогів творити, урізноманітнювати освітній процес у початковій школі.

«Отримуйте задоволення разом! Це не тільки корисно, але й весело!» – закінчили майстер – клас Людмила Григорівна та Тетяна Іванівна.

Центр професійного розвитку

педагогічних працівників

 

 

Додати коментар