Юні футболісти з Переяслава-Хмельницького Кубок міста не віддали нікому

25-26 серпня в Переяславі-Хмельницькому відбувся відкритий турнір з футболу серед юнаків 2007-2008 р. н., присвячений Дню незалежності України. В ньому взяли участь сім команд. Вони були розподілені на дві підгрупи: ДЮСШ Яготин, ФК «Чайка» (Вишгород), ДЮСШ Згурівка, ДЮСШ Переяслав – 1 (група А). Група Б: ДЮСШ Переяслав – 2, ДЮСШ Баришівка, ФК «Фаворит» (Борисполь).

В групах ігри проходили за коловою системою. Переможці груп наступного дня грали в фіналі, “другі” команди виборювали 3-4, “треті” – 5-6 місця. Тож в грі за бронзові нагороди зустрілись ФК «Фаворит» та ДЮСШ Згурівка. Бориспільські футболісти переважали суперника за грою і в кожному таймі забили по м’ячу, загальний рахунок 2:0 на користь ФК «Фаворит». В фіналі зустрілись ДЮСШ Баришівка та ДЮСШ Переяслав – 1, в групах ці команди здобули по три перемоги. Тож гра за золоті нагороди була цікава й напружена.

В першому таймі наша команда володіла ініціативою і відзначилася двома м’ячами, в кінці тайму після виконання штрафного барашівчанам вдалося відіграти один м’яч. Другий тайм розпочався з атаки переяславських футболістів, нам вдалося забити ще один м’яч. Після цього в наших футболістів було ще декілька можливостей забити м’яч, але ми їх не реалізували. Як говорять: «Не забиваєш ти – забивають тобі». За декілька хвилин до закінчення гри нашим суперникам вдалося забити м’яч у відповідь, але на більше їм не вистачило ні сил, ні часу. Фінальний свисток зафіксував рахунок 3:2 на користь переяславських футболістів. Отже, золоті нагороди здобули ДЮСШ Переяслав – 1, срібні – ДЮСШ Баришівка, бронзові – ФК «Фаворит».

Нагородження проводив міський голова Тарас Костін. Всі переможці та призери нагороджені кубками, медалями та грамотами. Також в кожній команді були визнані кращі гравці і нагороджені призами, які були надані СТ «Критий ринок». В нашій першій команді це: Ігор Гомонай (гімназія), в другій переяславській команді – Ярослав Дзюбенко (ЗОШ №3). Спеціальним призом від фемера Віталія Бебешка був нагороджений кращий нападник турніру Вячеслав Мороз (Дівичківська ЗОШ). Всі сім команд отримали по два футбольні м’ячі від Київської обласної федерації футболу. Також всі футболісти отримали морозиво від спонсорів турніру. Головним спонсором цього свята дитячого футболу виступило ТОВ «Саланг-Агро», також фінансово підтримали цей турнір підприємці: Вячеслав Саулко, Володимир Лисюченко, Олександр Аракелян, Сергій Таранущенко. Футбольний клуб «Переяслав» висловлює вдячність директору «Саланг-Агро» Ігорю Колихалову за постійну баготорічну підтримку розвитку дитячого футболу на Переяславщині.

Додати коментар