Відбулося чергове засідання виконкому

18 травня у залі засідань Переяславської міської ради (вул. Б. Хмельницького, 27/25) відбулося дев’яте засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів перший заступник міського голови Анатолій Фесенко.
У роботі засідання взяли участь: секретар ради Лідія Оверчук, заступник міського голови Ольга Огієвич, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, члени виконкому, керівники структурних підрозділів виконкому та міської ради.
Присутні розглянули запропоновані питання порядку денного засідання та прийняли відповідні рішення. Зокрема члени виконавчого комітету підтримали питання: про створення комісії з обстеження та підготовки пропозицій виключення захисної споруди (сховища), яка розташована в Гайшинській гімназії Переяславської міської ради з обліку фонду захисних споруд; про затвердження мінімального переліку і вартості ритуальних послуг на поховання деяких категорій громадян; про планову мережу закладів загальної середньої освіти Переяславської міської територіальної громади на 2021-2022 навчальний рік.
Присутніх – близько 30 осіб.

Додати коментар