Відбулася нарада з питань розвитку туристичної галузі громади

14 травня відбулася нарада з питань розвитку туристичної галузі громади за ініціативи керівника громадської ініціативи «Корінь нації», а нині й методиста комунального закладу «Переяславський центр культури і мистецтв» Переяславської міської ради Миколи Богатира та підтримки відділу культури і туризму. Нарада відбулася до участі Переяславського міського голови Вячеслава Саулка, його профільного заступника Оксани Степаненко, старости Дем’янецького старостинського округу Сергія Кузьменка, представників відділу культури і туризму, сектору інспектор з благоустрою та паркування відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства міської ради, відділу з питань організаційно-інформаційної роботи та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету міської ради.

Учасники наради повторно розглянули пропозиції Миколи Богатиря щодо підвищення якості розвитку туризму громади, визначили пріоритетні напрямки роботи та запланували подальші дії.

На зустріч із своїми креативними ідеями щодо діджиталізації туризму завітав директор ТОВ «МЕДІЯ КОНТЕНТ ГРУП» Олег Чемерис. Присутніх зацікавили дані пропозиції, тому заплановано декілька зустрічей, щодо обговорення їх реалізацію.

Додати коментар