Скільки коштує участь в конкурсі краси, розповіла Єлизавета Маслюкова після перемоги

Понад місяць тривав перший масштабний онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. Сьогодні у центрі, біля «Серця Переяслава», відбулася церемонія нагородження призерок та переможниці. Титул найкрасивішої дівчини міста та головний подарунок 3000 грн отримала Єлизавета Маслюкова (21 рік) – Переяслав.City

Першою віцеміс стала Анастасія Черней (21 рік). На попередньому етапі конкурсантка зізнавалась, що найбільше мріє про навколосвітню подорож. Проєкт для мандрівників Call for travel, який очолює Олександр Петруня, наблизив дівчину на крок до здійснення заповітної мрії та подарував авіаквитки на Сейшельські Острови в обидва кінці.

Перша віце-міс Анастасія Черней та переможниця Єлизавета Маслюкова отримують подарункиПерша віцеміс Анастасія Черней та переможниця Єлизавета Маслюкова отримують подарунки Автор: Ірина Мадісон

Другою віцеміс оголосили Ілону Горобей (23 роки). Дівчина зізналася, що найголовнішою нагородою для неї є приємні слова, які вона щодня чує від вболівальників.

Після конкурсу обов’язково віддячу дідуся, який позичив мені півня для зйомки! Це дуже кумедна історія. Ми з подругою їздили автівкою селами біля Переяслава, і шукали для мене «реквізит». Заглядали в кожен двір. І коли знайшли, й отримали дозвіл господаря будинку взяти півня для фотосесії, я без вагань влетіла до курника і схопила його, наче робила це безліч разів. Світлини, які вийшли в результаті, варті того! Я настільки вражена роботою Олега Чемериса, що вже замовила фотосесію для нас із хлопцем. Ми з ним разом уже більше 5 років, а познайомилися саме тут, у Переяславі, — розповіла Ілона.

"Реквізит" для фото Ілона знайшла у сусідньому селі“Реквізит” для фото Ілона знайшла у сусідньому селі Автор: Олег Чемерис

Учора через технічний збій голоси глядачів у телеграм-каналі довелося анулювати й розпочати заново, скоротивши час на голосування. Єлизавета Маслюкова здобула найбільшу кількість голосів. Бали від журі закріпили позиції й вивели на позицію беззаперечного лідера. Дівчина каже, що сподівалася на перемогу, але навіть стоячи на сцені вдвох з останньою суперницею, до останнього відчувала деякі сумніви.

Тепер плани працювати, покращувати свою вокальну студію, заохочувати дітей та дорослих займатися вокалом. Маю надію й надалі брати участь у подібних проєктах, але вже як співорганізатор або член журі. Хочу доторкнутися зсередини до створення подібних заходів, мені це дуже цікаво, — відзначила Єлизавета.

 

Куди витратить виграні кошти дівчина вже ділилася — вкладе в розвиток своєї справи, студії вокалу. А от скільки коштує участь у конкурсі краси та чи можливо окупити її винагородою?

— Витрачені кошти окупилися перш за все емоціями, неймовірною фотосесією в музеї просто неба. Взагалі я інвестувала кошти лише в зачіску та макіяж. Хоча можна це зробити й самому. Сукні в мене були підготовлені. Знайти коня для зйомки допомогли друзі, так само з реквізитом та одягом для фотосесії, тож витрачатися на це не довелось. Друзі, родичі та просто знайомі — завдяки їхній співучасті все склалося найкращим чином, дякую їм за підтримку, — підсумувала переможниця.

Додати коментар