Гирьовик Володимир Яковченко виборов «золото» на Кубку світу

7-9 травня в місті Ванцагелло (Італія) відбувся Кубок світу з гирьового спорту за версією WKSF. Про це повідомляє Асоціація гирьового спорту України у фейсбуці – Переяслав.City

Українська збірна посіла друге командне місце завдяки успішним виступам групи наших спортсменів. Зокрема, в перший змагальний день золоту нагороду здобув переяславець Володимир Яковченко (46 років). У дисципліні ривок гирі 32 кг за 30 хвилин він виконав 260 підйомів.

Українські спортсмени здобули загалом шість медалей найвищого ґатунку.

 «Важко було очікувати хороших результатів у цей нестабільний час. Змагання скасовувалися, переносилися. І все-таки відбулися. Передусім завдяки фанатичній відданості своїй справі Олега Іліки (буковинець, який очолює Міжнародну асоціацію гирьового спорту – ред.). Окрема подяка за можливість виступити в цих змаганнях, організацію доїзду та побут спортсменів голові Асоціації гирьового спорту України Андрію Яремусу. Запевняю своїх прихильників, що мої цифри в липні (на чемпіонаті світу – ред.) будуть значно кращими», – прокоментував Володимир Яковченко у фейсбуці.

Додати коментар