Вітаємо з ювілеєм міського голову Вячеслава Володимировича Саулка!

Шановний Вячеславе Володимировичу!

Прийміть найщиріші привітання з ювілеєм!

Ми хочемо, щоб в цей день Ви ще раз оцінили, як багато вже досягли! Бажаємо так само наполегливо і швидко йти до нових цілей і хочемо, щоб Ви знали, що завжди можете розраховувати на нашу допомогу та підтримку!

Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача ніколи не залишає у відповідальних і важливих справах. Бажаємо Вам сили духу і припливу бадьорості кожен день. Бажаємо багато років міцності душевної та тілесної, добробуту, терпіння, успіхів і благих досягнень в визначеному Вам Богом служінні на благо нашої громади.

Хочеться також побажати Вам успішної діяльності в управлінні нашою громадою! Робота з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі міста – відповідально вдвічі. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Впевнені, Вашого ентузіазму, професіоналізму, послідовності, сил і енергії вистачить для втілення в життя великих планів. Адже у Вас є розуміння і підтримка виборців, є надійний колектив однодумців і величезне бажання працювати на благо жителів Переяславської громади.

Бажаємо, щоб здійснювались Ваші мрії, втілювались в життя плани та ідеї, а успіх та процвітання стали постійними супутниками усіх починань!

З повагою – депутатський корпус, члени виконавчого комітету, колектив виконавчого комітету Переяславської міської ради

 

 

                                               

 

Додати коментар