Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора Переяславської мистецької школи імені Павла Сениці

Відділ культури і туризму Переяславської міської ради  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Переяславської мистецької школи імені Павла Сениці. 

Місцезнаходження: Переяславської мистецької школи імені Павла Сениці (далі – Школа): вул. Богдана Хмельницького, 26, м. Переяслав, Бориспільського району, Київської області,  08400

Найменування посади та умови оплати праці: директор Школи, оплата праці згідно 13 тарифного розряду ЄТС (посадовий оклад відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за №1130/11410 в чинній редакції).

Кваліфікаційні вимоги до керівника мистецької школи: у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають вищу фахову освіту не нижче ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), стаж педагогічної роботи не менш як три роки, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора мистецької школи. 

Для участі у конкурсі до відділу культури і туризму Переяславської міської ради за адресою вул. Григорія Сковороди, 81, м. Переяслав, 08400 подаються наступні документи:

  • заяву про участь у конкурсі на ім’я начальника відділу культури і туризму Переяславської міської ради  з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» написану власноруч;
  • автобіографію (прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості), та/ або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • копію документа про вищу освіту (не нижче ступеня магістра);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент подання документів;
  • довідку про відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • стратегію (перспективний план) розвитку Школи на 2 та 6 років, складену(ий) у довільній формі.

Претендент на вакантну посаду керівника Школи може подати інші документи, які підтверджуватимуть професійні та/або моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Документи надаються особисто або поштовим відправленням з описом вкладення до відділу культури і туризму Переяславської міської ради за поштовою адресою: 08400, м. Переяслав, вул. Григорія Сковороди, 81.

Строк приймання документів: документи на участь у конкурсі приймаються з 30 квітня 2021 року до 31 травня 2021 року включно.

Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні відділу культури і туризму Переяславської міської ради.

Відповідальна особа: Скляренко Анна Сергіївна, начальник відділу культури і туризму Переяславської міської ради

Довідки за телефонами: (04567) 5-66-54.

Зразок заяви

Додати коментар