Професійно зростаємо

                                                               Пам’ятай: усі ми разом розумніші,

                                ніж кожен з нас.

                                                                                         Нова ідея – це нова комбінація старих елементів.

Г. Драйден

28 квітня 2021 року в режимі онлайн на платформі Google Meet відбулася інструктивно-координаційна зустріч відповідальних за підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Захід розпочала директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників, яка наголосила на можливостях педагогічних працівників для вдосконалення педагогічної майстерності та професійного зростання впродовж усього життя.

Консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників зосередили увагу на нормативно-правовому забезпеченню підвищення кваліфікації педагогічних працівників, тривалості та обсязі, формах, видах, суб’єктах підвищення кваліфікації. Ознайомили із професійним стандартом за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста). Обговорювалося питання щодо формування графіку підвищення кваліфікації на 2022 рік, оновлення програм підвищення кваліфікації.

Учасники онлайн-зустрічі відмітили важливість, доступність і зручність використання онлайн-ресурсів для навчання та професійного розвитку, але переконані, що живого спілкування не вистачає колегам-однодумцям. Всі учасники висловили надію на найшвидше повернення до звичного, безкарантинного життя.

                                                                          Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар