Вчора відбулась зустріч громадськості з депутатом Верховної Ради України Олександром Павловичем Федієнком

Вчора у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського ОЦЗ відбулась зустріч громадськості з Федієнком Олександром Павловичем, депутатом Верховної Ради України, заступником голови Комітету, головою підкомітету цифрової інфраструктури, електронних комунікацій та смарт-інфраструктури Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації. 
Під час діалогу з громадою презентували діяльність Центру розвитку підприємництва, послуги, які там можна отримати. Наразі у Київській області діє три таких Центри на базі Києво-Святошинського, Білоцерківського центрів зайнятості та Переяслав-Хмельницької філії. Їх послугами скористались вже понад 10,5 тисяч громадян працездатного віку та майже 12 тисяч суб’єктів підприємництва (фізичні та юридичні особи).
Олександр Федієнко зазначив, що такі Центри – надзвичайно необхідні, адже сприяють підтримці малого та середнього бізнесу, стимулюють підприємницьку ініціативу серед населення. І надзвичайно важливо, що Центри функціонують саме на базі служби зайнятості, як посередника на ринку праці.

Додати коментар