28 квітня – Всесвітній день охорони праці!

      День   охорони  праці   Україна   у   2021 році  відзначають       під        девізом:    «Передбачати,    готуватися   та  реагувати   на   кризи – інвестуймо  зараз у стійкі  системи  БЗР».

     Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

У 2021 році Міжнародна організація праці у цей день акцентує увагу на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я (далі БЗР), включно зі службами безпеки та охорони здоров’я як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

    За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

    Із 26 по 30  квітня 2021 року у рамках Тижня охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях  Переяславської міської територіальної громади  будуть проведені Заходи до Дня охорони праці. За додатковою інформацією та рекомендаціями звертайтесь у відділ з питань охорони праці управління соціального  захисту  населення  Переяславської міської ради.

      Звертаємось до усіх роботодавців, керівників, фахівців з охорони праці, працівників підприємств, установ та організацій різних форм власності долучитися до проведення заходів та  відзначення Дня охорони праці.  Бажаємо всім гідної безпечної праці, міцного здоров’я, благополуччя  та  добробуту.

Ольга Мусієнко,

начальник відділу з питань охорони праці  УСЗН 

 

Додати коментар