Із неповнолітніми звільненими від відбування покарання з випробовуванням відбувся тренінг «Навчись керувати власними емоціями!»

16 квітня 2021 року на базі Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області проведено тренінг з неповнолітніми звільненими від відбування покарання з випробовуванням на тему: «Навчись керувати власними емоціями!». До проведення тренінгу залучені працівники Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області та Центру соціальних служб Переяславської міської ради.

В ході тренінгу старший інспектор Переяслав Хмельницького МРВ філії Державної установи «Центр пробації» Віктор Черниш та фахівець 1 категорії Людмила Тихонова, надали інформацію щодо важливості вміти керувати власними емоціями, адже це дозволить уникнути багатьох ситуацій, які завершуються конфліктом із законом.

 Провідний фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб Переяславської міської ради Лілія Конченко поінформувала присутніх щодо видів соціальних послуг, які надає Центр соціальних служб Переяславської міської ради. В ході роботи неповнолітнім було роз’яснено, що наявність самоконтролю над власними емоціями забезпечить їм кращу соціалізацію в суспільстві та важливість самореалізації. Самоконтроль надасть можливість менш конфліктного спілкування з іншими та призведе до взаєморозуміння у відносинах. Особистість, яка в гармонії з собою, вміє розрізняти свої емоції та емоції оточуючих набагато легше, як спілкуватись так і працювати в колективі.

 

Провідний фахівець із соціальної роботи

Центру соціальних служб

Переяславської міської ради                                    Лілія Конченко

Додати коментар