У місті великою толокою, на території колишнього військового містечка, стартував двомісячник благоустрою (Фото, відео)

У Переяславі, у рамках двомісячника благоустрою, стартувало велике весняне прибирання території колишнього військового містечка. Сьогодні, 1 квітня, керівництво громади, працівники виконавчого комітету, його структурних підрозділів, депутати міської ради та члени виконкому долучилися до цієї нелегкої, але такої необхідної роботи. 

На початку толоки міський голова Вячеслав Саулко поділився своїм баченням щодо благоустрою цієї ділянки та наголосив на важливості зберігати дистанцію, або ж працювати у масках. У рамках цього заходу також працювала спецкомісія, з числа фахівців виконкому та депутатів міської ради, яка обстежила стан будівель, які знаходяться на території колишнього військового містечка.

Робота закипіла… Кущі вирубували, гілля пиляли, листя і торішню траву згрібали, сміття зносили до купи, звідки техніка комунальних господарств міста буде усе це звозити – що в компостну яму, що на сміттєзвалище. Кілька годин роботи і силами активістів частина території змінилася до невпізнання… Але це лише початок, далі буде…

Захист довкілля – не чиясь забаганка, а потреба сьогодення. Завжди приємно, коли навколо чистота і порядок. Тож будьмо господарями у своєму домі.

До і під час прибирання:

і після…


Додати коментар