В будинку міського самоврядування відбулась архітектурно-містобудівна рада

15 серпня в сесійній залі Переяслав-Хмельницької міської ради під головуванням головного архітектора міста Анни Степаненко відбулась архітектурно-містобудівна рада на якій було присутні 11 її членів із 14. В раді взяли участь перший заступник міського голови Григорій Карнаух, заступник міського голови Валентина Губенко секретар ради Петро Бочарін та керуюча справами виконкому міської ради Валентина Гринець. 

Архітектурно-містобудівна рада розглянула та рекомендувала до розгляду на виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради такі питання – про надання дозволу на перепланування житлового будинку з одноквартирного в двоквартирний з присвоєнням окремої поштової адреси квартирі, що виділяється зі спільної часткової власності по вул. Соснова; про присвоєння окремих поштових адрес ½ житлового будинку по вул. Миру; про надання дозволу ФОП Марченко В. І. на влаштування заїзного карману біля ТС по вул. Шевченка; щодо встановлення вказівників в м. Переяславі-Хмельницькому.

Також на архітектурно-містобудівній раді відбулося обговорення щодо проекту громадської вбиральні в парку ім. Григорія Сковороди, незаконного розміщення ОЗР на фасаді адміністративних будівель центральної площі міста (кінотеатр «3D CINEMA»; «Лото Маркет») та пропозиції щодо встановлення освітлення на центральній площі міста.

Додати коментар