Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті 26-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України

15 серпня 2017 року в залі міської ради заступник міського голови Валентина Губенко провела засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення у м. Переяславі-Хмельницькому 26-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України. В засіданні взяли участь – керуюча справами виконавчого комітету Валентина Гринець, начальник відділу культури та туризму Вікторія Гуріна, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, представники комунальних служб міста, поліції, служби порятунку та екстренної допомоги.

Присутні обговорили – програму проведення культурно-мистецьких, інформаційно-просвітницьких, наукових, спортивних та інших заходів, присвячених історії здобуття Україною незалежності та 26-ій річниці цієї знаменної події, вихованню патріотизму та поваги до державних символів України; план заходів з підготовки та відзначення у місті Переяславі-Хмельницькому 26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, визначили відповідальних осіб.

Додати коментар