У здоровому тілі – здоровий дух

19 березня 2021 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбулася інструктивно-координаційна зустріч вчителів фізичної культури Переяславської громади.

Метою зустрічі є створення сприятливих умов реалізації здоров`язберігаючих технологій на уроках та в позакласній роботі; виховання в учнів культури здоров`я; формування світогляду, в якому для створення власного здоров`я головна роль відводиться особистості учня та прагнення до активного, рухливого способу життя за допомогою спортивних ігор.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор школи Валентина Дем’яненко.

Участь у заході взяв начальник відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Переяславської міської ради Столяренко Владислав, який наголосив на проведенні спортивних змагань в умовах карантинних обмежень згідно протоколу.

Учитель фізичної культури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Михайло Мина акцентував увагу педагогів на веденні шкільної документації, дотримання техніки безпеки під час проведення уроків фізичної культури та поділився досвідом  проведення Всеукраїнських спортивних змагань серед школярів «COOL GAMES» (Круті ігри).

                                                            Центр професійного розвитку педагогічних працівників

 

Додати коментар