Працівників житлово-комунального господарства привітали з професійним святом

Щоденно люди користуючись житлово-комунальними, побутовими послугами  сприймають їх як належне, і часто не замислюючись над тим, що за звичними зручностями стоїть цілодобова, самовіддана робота працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Саме вони створюють комфорт і затишок в наших оселях.

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня.

Сьогодні, 19 березня, напередодні професійного свята, працівники й ветерани галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Переяславської громади приймали щирі вітання.

Привітав присутніх зі святом від імені очільника громади та від себе особисто перший заступник міського голови Анатолій Фесенко.

«Завдяки вашій щоденній праці та високому професіоналізму забезпечується життєдіяльність нашої громади, створюються належні побутові умови для її жителів. Щиро бажаю вам здоров’я, щастя, добробуту і сил, для того щоб зробити наш край більш привабливішим», – наголосив Анатолій Іванович та вручив відзнаки і грошові винагороди  кращим з кращих представникам професії. Грамотою Київської обласної організації профспілки відзначено також  майстра дільниці, члена профспілки КП «Управляюча компанія «Виробниче управління житлово-комунального господарства»» Віктора Зубера та голову первинної профспілкової  організації  Виробниче управління житлово-комунального господарства Переяславської міської ради Тетяну Романенко.

До вітань долучилися і керівники підприємств-винуватців урочистостей.

Музичні вітання для винуватців заходу подарували Анастасія Харченко, Вікторія Якубовська, Анастасія Слабинська, Лідія Ющищина, Микола Гриценко та Наталія Александрова.

Участь у заході взяли секретар міської ради Лідія Оверчук та заступник міського голови Оксана Степаненко. Ведучий – Едуард Нікітін. Організатори – відділ культури і туризму (начальник – Анна Скляренко) та КЗ “Переяславський центр культури і мистецтв” (директор Близнюк Тарас Олексович).

 Шановні працівники житлово-комунального господарства
і побутового обслуговування населення
!

Щиро бажаємо добра, щастя, терпіння і звісно  наснаги у всіх ваших починаннях.  Бережіть себе, свої родини і радійте життю! Зі святом вас!!!!

 

Додати коментар