Київська область зайняла друге місце у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів

Київська область зайняла друге місце у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів, що склало Мінітерство розвитку громад і територій України за підсумками 4 кварталу 2020 року. Випереджає Київщину, як і за підсумками останнього кварталу 2019 р., лише столиця.
🟥Як свідчать дані, наведені у рейтингу, одні з кращих показників наприкінці минулого року Київська область продемонструвала у залученні інвестицій. Це стосується як капітальних вкладень, так і обсягу прямих іноземних інвестицій.
🟥Київщина виявилася найкращою за динамікою зростання доходів місцевих бюджетів, та посіла друге місце за рівнем доходів бюджетів на одного мешканця громад.
🟥Також значних успіхів області вдалося досягти в будівництві, зокрема за обсягом виконання будівельних робіт та прийнятого в експлуатацію житла.

🟥«Приємно, що на загально-державному рівні область стає кращою за інші регіони саме за тими напрямами, які ми визначили для себе як пріоритетні. Це стосується роботи з інвесторами, формування самодостатніх та успішних громад в рамках реформи децентралізації, розвитку інфраструктури за рахунок масштабних будівельних робіт», – прокоментував результат області у рейтингу голова Київської ОДА Василь Володін.

‼З рейтингом можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3vIpvdt.

 
 
 
 
 

Додати коментар