Разом до успіху. Відбулося завершальне заняття обласної педагогічної студії

Один із найефективніших методів виховання дитини є її участь у діяльності учнівського самоврядування. Саме завдяки такій діяльності у неї формуються необхідні якості та особистісні характеристики. Учнівське самоврядування Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді забезпечує комплексний виховний вплив на учнів шляхом залучення до усвідомленої та систематичної участі  у вирішенні важливих питань з життя закладу.

12 березня 2021 року відбулося завершальне заняття обласної педагогічної студії на тему: «Формування базових компетентностей та громадянської активності молоді засобами учнівського самоврядування» для педагогів міста та області. У ході проведення заняття директор  Ніна Товкун та заступник директора будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Ірина Омельяненко презентували інноваційну діяльність органів учнівського самоврядування та досвід роботи щодо створення умов для успішного розвитку конкурентоспроможної особистості засобами учнівського самоврядування. Впродовж роботи  професійної спільноти панувала творча та доброзичлива атмосфера, що об’єднала педагогів-однодумців, сповнених бажанням професійного зростання та самовдосконалення.

Усі учасники отримали сертифікати (30 годин).

Завершилася зустріч щирими побажаннями педагогів, словами вдячності, приємними враженнями та мотивацією до подальшої творчої співпраці.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар