Відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень Ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян

10 березня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося засідання профільної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень Ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян, яке провела депутат міської ради Аліна Литвин. У засіданні взяли участь 2 члени комісії із 3-х, перший заступник міського голови Анатолій Фесенко, секретар ради Лідія Оверчук, представники окремих структурних підрозділів виконкому міської ради, – доповідачі з профільних питань.

Після обговорення члени комісії рекомендували прийняті рішення порядку денного комісії розглянути під час чергового засідання 8 сесії міської ради, яка відбудеться 18 березня. З результатами поіменного голосування можна ознайомитися, перейшовши за посиланням:

Протоколи поіменного голосування_комісія регламент_10.03.2021


Додати коментар