Новий проєкт для початківців

За ініціативи адміністрації  Переяславської ЗОШ І-ІІІст. №3 на базі закладу 9 березня 2021 року о 13.00  відбувся тренінг «Супергерої FAST» для вчителів початкових класів закладів освіти Переяславської територіальної громади.

Освітня програма «Супергерої FAST» — міжнародна кампанія, яка проводиться у понад 20 країнах світу. Дана програма орієнтована на дітей віком 5-9 років. У рамках програми діти навчатимуться в ігровій формі разом з мультяшними героями запам’ятовувати три найважливіші симптоми інсульту, пов’язуючи їх з номером телефону 103.

Цей проект розкриває перед учнями життєві компетентності Нової української школи.

Діти навчаються здорового способу життя, а також успішно передавати знання і навіть впливати на спосіб життя своїх батьків. Вони зможуть дізнатися про основні  симптоми інсульту, про те, що потрібно робити, коли вони з’являються. Адже дітям довірено «місію» передавати такі знання родині. І це може допомогти врятувати людські життя.

. В Україні програма реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України та в партнерстві з ГС «Освіторія».

Проект захопив вчителів початківців міської громади. Вони отримали матеріали для втілення даного проекту зі своїми учнями.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар