Переяславська співачка Валерія Христюк привезла два перших місця з престижного вокального проєкту

4 березня відбувся третій сезон вокального проєкту Star Holiday Fest. У ньому взяли участь дві переяславські співачки, які до того ж сестри, – Валерія Христюк та Вероніка Христюк – Переяслав.City

Популярна радіостанція NRJ за підтримки відомих продюсерів та артистів запровадила всеукраїнський вокальний проєкт Star Holiday Fest, серед співаків 6-18 років. 4 березня відбувся його третій сезон у ресторанному комплексі QUEEN KYIV. 

Нагородження гурту The Flames Із фейсбуку
 
 Організатори представили Валерію Христюк на сторінці конкурсу в Instagram як жительку Переяслава, фіналістку “Дитячого Євробачення 2019”, фіналістку проєкту “Голос. Діти” Азербайджан, фіналістку “Чорноморських Ігор”, “Людину року 2018” у Переяславі.

Зазначили, що вона займається діджеїнгом, пише музику та кавера, грає на фортепіано в музичній школі. Обожнює вивчати українську мову і алгебру. Також полюбляє грати в баскетбол, кататися на скейті і на лижах. Була на міжнародних конкурсах у понад 10 країнах, обожнює свою меншу сестру і у вільний час займається з нею вокалом та сольфеджіо.

Валерія Христюк здобула два перших місця: як сольна виконавиця із піснею “Розійдися туманочку” і в складі гурту The Flames.

Вероніка Христюк виступала у складі гурту Brigth. Про неї організатори написали в Instagram, що вона страшенно любить тварин та вареники з картоплею. Переборола страх висоти та у 8 років покорила зіп-лайн Домінікани. Отримала ГранПрі на конкурсі StarWaves 2020. У 6 років брала участь у “Голос.Діти”. Зайняла перші місця на конкурсах «Сонце за нас» та «Європа молода»

Колектив Brigth здобув друге місце у своїй віковій категорії.

Гурт BrigthГурт Brigth. Вероніка Христюк – друга ліворуч Фото: Із фейсбуку

Конкурсантів оцінювало зіркове журі:

  • ДЕНИС БУДАНЦЕВ – програмний директор радіостанцій NRJ, Ретро ФМ
  • ОЛЕНА КОЛЯДЕНКО – режисер-постановник, продюсер FREEDOM-BALLET, FREEDOM JAZZ, KADNAY
  • ДЕНИС КОНОВАЛОВ – креативний продюсер телеканалу Music Box
  • JERRY HEIL – співачка, композитор, відеоблогер
  • ОЛЕКСАНДРА ЗАРІЦЬКА – солістка гурту KAZKA
  • ВІТАЛІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ – співак, заслужений артист України
  • МІША РОМАНОВА – екссолістка гурту «ВІА Гра».

Журі конкурсу Star Holiday FestЗіркове журі конкурсу Star Holiday Fest Фото: Із фейсбуку

Після завершення конкурсу усі учасники отримали купу подарунків від партнерів Star Holiday Fest.

Додати коментар