Зі святом весни, Переяславська громадо!

Завдяки гарним людям, цими вихідними відбулася низка святкових подій з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Так, сцена Вовчківського будинку культури запросила на гостини до пісні у виконанні творчого колективу “Червона калина” (керівник – Валентин Гордієнко), а староста села Тетяна Постолюк побажала односельчанам всіляких приємностей.

У Гланишівському будинку культури глядача вітали учасники народного аматорського колективу “Чорнобривці” (керівник Михайло Бобик) та староста села – Світлана Кондратенко, яка, принагідно, передала вітання краянам від Віктора Шеремети та Івана Забари.

Добрі та теплі вітання у Переяславській міській раді подарували міський голова Вячеслав Саулко

та перший заступник міського голови Анатолий Фесенко разом із творчими місцевими виконавцями.

Найбільш емоційно забарвленим видався святковий концерт “8 поцілунків весни” за організації КЗ “Переяславський ЦКМ”. Тут танцювали, співали пісень, жартували, дарували квіти, насолоджувалися мелодією саксофону і, просто, посміхалися. Овації, шана і подяка артистам сцени, організаторам і глядачам!

Вдячність міському голові Вячеславу Володимировичу за підтримку і дарунки в свято, а також депутату Переяславської міської ради, директору ПП “Переяслав” Євгеній Глазунов за подаровані квіти, відчуття весни та атмосфери свята.

Відділ культури і туризму Переяславської міської ради дякує за розуміння щодо застосованих обмежень під час проведення заходів у закладах культури. Ми піклуємося про здоров’я наших відвідувачів та дотримуємося всіх рекомендацій МОЗ.

Фото та відеоматеріали:

Інформатор Переяслав

Pro Slav, а також надані керівниками закладів культури

Додати коментар