Легкоатлети Переяславської ДЮСШ вдало виступили на головному старті зимового сезону

5-8 лютого в Сумах відбувся чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.н. Легкоатлети Переяславської ДЮСШ вдало виступили на головному старті зимового сезону, здобувши в скарбничку команди Київської області високі залікові очки.
Зокрема Станіслав Коноваленко в бігу на 60 м – зайняв ІІ місце (7.09 с) з особистим рекордом; в бігу на 200 м – зайняв ІІ місце (22.69 с), виконавши норматив кандидата в майстри спорту України, також завдяки Станіславу естафетна команда Київської області стала бронзовим призером чемпіонату України. Одинадцятою серед 41 учасниці, з особистим рекордом з бігу на 800 м (2.29.19 с.), стала Карина Тищенко. Максим Зубко та Черниш Ярослав в бігу на 200 м та 400 м увійшли в двадцятку кращих легкоатлетів, що при такому рівні конкуренції є хорошим результатом.
У секторі зі штовхання ядра Ігор Кравченко став п’ятим з результатом – 13.83 м., а Ростислав Шмигельський з результатом 12.13 м увійшов в двадцятку кращих легкоатлетів.
Серед 24 областей України, які брали участь у чемпіонаті України команда Київської області виборола ІІІ місце, пропустивши вперед лише команду м. Києва та команду Житомирської області.

Додати коментар