У домі молитви “Оселя Благодаті” відбувся міжцерковний молитовний сніданок

Сьогодні, 4 лютого о 7:00, у домі молитви “Оселя Благодаті” відбувся, вже традиційний, міжцерковний молитовний сніданок.
Вступне слово і молитву за людей які втрачають надію та завершують життя самогубством звершив пастор церкви «Оселя Благодаті» – Тимофiй Полiщук.
Молодіжний пастор церкви “Небесна країна”- Середа Костянтин, молився за фінансову стабільність християн міста та служителів.
Пастор церкви “Перемога” – Ігор Устименко, молився за владу та благоустрій Переяслава.
Валерій Кравченко – пастор церкви «Нове поколiння» звершив молитви за міцність сімей та християнський дух в них!
Протоієрей Іоан (Будняк Іван Богданович) Храму Святого рівноапостольного князя Володимира Великого нагадав слова Христа, що настане час, коли всі будуть одним стадом з Один Пастором, та помолився за єдність християн.
“Я маю й інших овець, які не з цієї кошари, тож Мені треба і їх привести; вони почують Мій голос, і буде одна отара й один Пастир”. Євангеліє від від Івана 10:16
Заключну молитву здійснив пастор церкви «Оселя Благодаті» – Лисих Ігор. Закликав усіх до готовності стояти в проломі молитвами за потреби міста, адже Бог Сам шукає таких людей серед нас.
Молитовні сніданки – це багаторічна традиція, адже вони проводяться у США вже більше 60 років. Перший такий захід був організований президентом США Дуайтом Ейзенхауером у 1953 і з того часу молитовні сніданки проводять постійно. Це – традиція десятків країн світу, покликана об’єднати людей задля молитви Богу та доброї справи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар