Відбулася робоча нарада-навчання щодо покладання на старост обов’язків із проведення реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання

28 січня в залі засідань Переяславської міської ради (вул. Б.Хмельницького, 27/25) відбулася робоча нарада-навчання щодо покладання на старост обов’язків із проведення реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання (відповідно до постанови КМУ від 02.03.2016 №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», рішення Переяславської міської ради від 21.01.2021 №14-06-VIII «Про покладання на старост обов’язків із проведення реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання»).
У заході взяли участь: секретар міської ради Лідія Оверчук, адміністратор Центру надання адміністративних послуг Оксана Бугай, начальник відділу інформації та комп’ютерного забезпечення Олександр Стригун, старости та діловоди сіл Переяславської міської територіальної громади.
Присутні розглянули особливості здійснення реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання громадян.

Додати коментар