На Київщині поліція вилучає у громадян наркотичні речовини

09.08.2017 працівниками сектору кримінальної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції, поблизу річки Трубіж в м. Переяслав-Хмельницький, був зупинений громадян А., який добровільно видав поліетиленовий пакет в якому знаходились рослини зеленого кольору, схожі на коноплю. Виявлений та вилучений поліетиленовий пакет з вмістом рослини зеленого кольору, схожою на коноплю, було направлено на експертне дослідження.
Того ж дня працівниками сектору кримінальної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції, поблизу стадіону імені «Лобановського» в м. Переяслав-Хмельницький, у громадянина Б. було виявлено та вилучено у встановленому законом порядку медичний шприц ємністю 2.5 мл. заповнений світло-коричневою рідиною, схожою на опій ацетильований. Вилучену речовину направлено на експертне дослідження.
За даними фактами відкрито два кримінальних провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Переяслав-Хмельницький Відділ Поліції

Додати коментар