На Київщині в рамках операції “Мігрант” працівниками поліції проводяться заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства

Впродовж серпня в рамках операції “Мігрант” працівниками поліції проводяться заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.
Працівниками Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області було виявлено громадянина Таджикистану в громадському місці в нетверезому стані.
Стосовно вказаного іноземця складено адміністративний протокол за ч.1 ст.178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).
Оперативно-профілактична операція «Мігрант» триватиме до 31 серпня. Вона направлена на запобігання утворенню злочинних груп іноземців та припинення нелегальної міграції, виявлення інших порушень міграційного законодавства.
Працівники поліції звертаються до небайдужих громадян: «Якщо комусь відомо місце знаходження іноземців, що порушують правила перебування в нашій країні, просимо повідомити за номером телефону 102.”

Переяслав-Хмельницький Відділ Поліції

Додати коментар