Переяславський ДРАЦС реєструватиме шлюби в День закоханих

У 2021 році День закоханих припадає на неділю. Попри офіційний вихідний, відділ ДРАЦС у Переяславі працюватиме – Переяслав.City

Начальниця відділу Вікторія Литовченко нагадала, що подати заяву про реєстрацію шлюбу потрібно не пізніше як за місяць до обраної дати. Романтикам, які хочуть одружитися в День закоханих, треба зробити це до 13 січня включно.

Швидко побратися зможуть пари, які вже мають спільних дітей або чекають поповнення. Потрібні лише документи, що підтверджують підставу для скорочення терміну очікування. Також цього дня закохані зможуть подати заяву про реєстрацію шлюбу в романтичній атмосфері.

Вікторія Литовченко зазначила, що в умовах посиленого карантину прийом громадян у відділі ДРАЦС проводиться за попереднім записом. Записатися можна за номером 5-45-20 або ж на веб-порталі «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану». Якщо прийти в означений час не виходить, треба попередити.

Подати заяву на реєстрацію шлюбу можна і в режимі онлайн на вебпорталі. Якщо замовники послуги не мають електронного цифрового підпису, то їм потрібно впродовж трьох днів звернутися у відділ ДРАЦС і підписати заяву.

За словами Вікторії Литовченко, дві пари вже подали заяви про реєстрації шлюбів у День закоханих.

До 14 лютого працівники відділу ДРАЦС обіцяють підготувати романтичні сюрпризи для закоханих.

Додати коментар