Шахове літо переяславців багате призами

З нагоди Міжнародного дня шахів ряд любителів цього спорту Переяслава-Хмельницького (Київська область) успішно виступили на різних змаганнях, повідомив тренер з шахів міської ДЮСШ Василь Гречка (43 роки). Так у Києві на відкритій першості столиці та області змагалося і кілька переяславців. Серед них найспішніше виступив Євген Онищенко (16 років, ЗОШ №1). В 11 турах шахового бліцу виборов трете призове місце.

На турнірі, що відбувся у Яготині, Василь Бєлокур (17 років) у семи турах зі швидких шахів став переможцем.

А от один з провідних шахістів міста викладач місцевого педуніверситету Олександр Гордієнко змагався у місті Прилуки, що на Чернігівщині. Тут мірялося силами 15 команд з різних областей. У складі команди з Київщини він виборов трете місце.

В селищі Кирилівка, що на березі Азовського моря, в спеціалізованому шаховому таборі відпочинку літні канікули проводила Христина Самусєва (11 років, ЗОШ № 2). У підмускових змаганнях між учасниками табору вона виборола друге місце.

Як наголосив Василь Гречка, допомогу шахістам у поїздках на двоє змагань надав підприємець Юрій Ходаківський, за що вони йому вдячні. Тренер також сказав, що шахове літо продовжується. Незабаром він та кілька його підопічних мають намір побувати у шаховому таборі відпочинку на Житомирщині, де братимуть участь в різних турнірах.

Газета “Вісник Переяславщини”

 

Додати коментар