Відбулося друге пленарне засідання чергової 39 сесії міської ради 7-го скликання

1 серпня міський голова Переяслав-Хмельницької міської ради Тарас Костін провів друге пленарне засідання чергової  39 сесії міської ради 7-го скликання. На сесії були присутні 21 депутатів міської ради, перший заступник міського голови Григорій Карнаух, секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Валентина Гринець, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, громадськість міста та представники засобів масових інформацій.
Депутати розглянули питання порядку денного:

Про затвердження акта приймання–передачі в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького гуртожитку, що знаходиться за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Фабрична, 1-а; Про розгляд звернення Бондаренка Олега Володимировича щодо створення депутатської комісії з метою обстеження житлового будинку; Про затвердження Концепції запровадження системи енергетичного менеджменту у місті Переяславі-Хмельницькому

Про розгляд звернення начальника Переяслав-Хмельницького відділенні Броварської ОДПІ про виділення коштів з місцевого бюджету на погашення податкової заборгованості ЖЕК; Про зміну назви комунального підприємства «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області; Про надання матеріальної допомоги Шум В.М.; Про надання матеріальної допомоги Семенченко Г.Г. для лікування чоловіка Черевика І.В. ; Про надання матеріальної допомоги Мусієнко О.Г.; Про надання матеріальної допомоги Глюзі М.П.; Про надання матеріальної допомоги Дигало С.С.; Про надання матеріальної допомоги Дигало С.С.; Про надання матеріальної допомоги Дідик О.П. , та земельні питання.

Результати поіменного голосування ІІ пленарного засідання чергової 39 сесії міської ради VII скликання 01.08.2017

Додати коментар