З прийдешніми новорічними святами привітали дітей пільгових категорій Переяславської міської громади (фоторепортаж)

 Новий рік це найулюбленіше свято і дорослих, і малих. Ми з нетерпінням чекаємо цього свята, плекаємо надії на краще, чекаємо здійснення мрій та чудес. 

       22 грудня 2020 року діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування,  діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, діти, загиблих при виконанні службових обов’язків, та діти, загиблих в зоні АТО,   зібралися невеликими групами, по 20 чоловік,  у святково прикрашеному залі Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. 

          З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим дітей привітала заступник міського голови Оксана Степаненко, передала вітання від міського голови Вячеслава Саулка та  депутатів.

Після теплих побажань розпочалося веселе святкове дійство із яскравою концертною програмою. Діти радо зустріли Діда Мороза, Снігурочку та  Грінча.з їхніми веселими та цікавими конкурсами, за що отримували солодкі призи та іграшки – бо яке ж святкування без них!

Свято вийшло яскравим та веселим, воно залишило у душі кожної дитини тепло та світло, надію на щасливе майбутнє.

            Подаруки та іграшки були надані службою у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації та виконавчим комітетом Переяславської міської ради.

          Захід був організований службою у справах дітей та сім’ї виконкому Переяславської міської ради спільно з Будинком художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

Додати коментар